Sylvie Meis Beeld © ANP

Sylvie Meis: 'Ik heb altijd mijn eigen geld verdiend, en veel ook'

09 maart 2021 12:24

Sylvie Meis heeft altijd haar eigen geld verdiend. Dat zegt het model en presentatrice in een interview met 'Grazia'. Daarin zegt ze ook dat het benoemen van je eigen successen vaak agressie oproept bij anderen. "Het lijkt soms wel of vrouwen dat niet mogen", aldus de 42-jarige.

"Het zijn vaak oude mannen die op me afgeven, misschien omdat ze bij lange na niet verdienen wat ik verdien, en daar gefrustreerd over zijn"

"Wat haalt ze zich in haar hoofd’, zeggen ze dan. Of: 'Ach, ze had een man die veel geld verdiende", zegt Sylvie, die eerder getrouwd was met oud-voetballer Rafael van der Vaart. "Maar ik heb altijd mijn eigen geld verdiend, en veel ook. Het zijn vaak oude mannen die op me afgeven, misschien omdat ze bij lange na niet verdienen wat ik verdien, en daar gefrustreerd over zijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis ontwerpt nachtkleding voor budgetsupermarkt

Naar eigen zeggen heeft Sylvie een enorme drive en is ze echt een streber. Dat heeft ze van huis uit meegekregen. "Mijn moeder heeft me altijd meegegeven dat het belangrijk is om zelfstandig in het leven te staan. Zij is van een generatie die vooral het traditionele gezinsleven ambieerde, maar heeft mij juist geleerd om voor mezelf te kunnen zorgen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zo gaat Sylvie Meis om met haatberichten op social media

Het model vindt het gezinsleven prachtig, maar volgens haar is er ook meer dan dat. "Ik denk dat er altijd een soort streberigheid in mij heeft gezeten. Van jongs af aan wist ik dat ik 'anders' was en dat dit mijn unique selling point zou worden. Ik wist nog niet wat ik ging doen, maar wel dat het iets groots zou zijn", aldus La Meis, die vorig jaar trouwde met kunstenaar Niclas Castello.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis bewondert Estavana: 'Zij is echt een superwoman'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!