Beeld © ANP

Selena Gomez twijfelt om te stoppen met zingen

10 maart 2021 07:59

Selena Gomez (28) denkt er aan om te stoppen met zingen en zich volledig te richten op haar acteercarrière. Dat zegt ze in een interview met 'Vogue'.

"Ik heb momenten gehad waarop ik me afvroeg wat het nut nog was"

Ze raakt geïrriteerd door al het commentaar dat ze van critici op haar liedjes krijgt. "Het is moeilijk om muziek te blijven maken als mensen je niet echt serieus nemen", zegt Gomez, die meerdere hits scoorde. "Ik heb momenten gehad waarop ik me afvroeg wat het nut nog was. Waarom blijf ik dit doen? Lose You to Love Me vond ik het beste nummer dat ik ooit heb uitgebracht, maar voor sommige mensen was het nog steeds niet genoeg."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Selena Gomez komt met eerste Spaanstalige album

Gomez wil het op muziekgebied nog één keer proberen. Lukt dat niet, dan gaat ze liever acteren. "Ik denk dat er alsnog veel mensen zijn die van mijn muziek genieten, en daar ben ik zo dankbaar voor. Voor hen blijf ik doorgaan en daarom wil ik het nog een laatste keer proberen." De actrice wil zichzelf anders "een echte kans geven om te acteren".

De Amerikaanse had al verschillende rollen in meerdere films. Zo speelde ze in The Dead Don't Die, A Rainy Day in New York en Dolittle. Ook verschijnt ze binnenkort in de televisieserie Only Murders in the Building. Naar eigen zeggen is Gomez "pas net begonnen".

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!