Beeld © ANP

Monique Westenberg bevestigt breuk met André Hazes

10 maart 2021 09:52

Showbizzland staat vandaag helemaal op zijn kop. Het management van Monique Westenberg (43) bevestigt zojuist aan RTL Boulevard dat André Hazes (27) en zij inmiddels niet meer samenzijn. Eerder vandaag berichtten 'Story' en 'De Telegraaf' dat het koppel uit elkaar zou zijn.

"André heeft ervoor gekozen om bij het gezin weg te gaan"

Het management van Monique bevestigt nu aan RTL Boulevard dat André ervoor gekozen heeft bij het gezin weg te gaan. Op 12 december 2020 vroeg André Monique ten huwelijk, in het Wereldmuseum in Rotterdam. Daar kon heel Nederland van meegenieten. Het stel was op dat moment nog geen jaar weer bij elkaar, nadat de zanger een poosje verliefd was op Bridget Maasland. Na zijn relatie met Bridget kwam André in rustiger vaarwater terecht en probeerde hij het rustiger aan te doen. Niet meer het leven van een popster, maar het leven van een vader die er wilde zijn voor zijn vierjarige zoon André Junior.

Update: inmiddels heeft André ook gereageerd op de breuk.

André en Monique waren kort geleden nog op Bonaire, om te genieten van een werkvakantie. Volgens Story is de bom vlak daarna gebarsten. Wat de reden van de breuk is, is volgens het magazine nog niet bekend. Naar verwachting zouden Monique en hun zoon in het huis blijven wonen en zou André al vertrokken zijn. Hoofdredacteur Guido den Aantrekker vertelt vandaag in de Veronica Inside-Ochtendshow van Wilfred Genee een 'zeer goede bron dichtbij André en Monique te hebben'. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

André Hazes en Monique Westenberg opnieuw uit elkaar

"We hadden al een tijdje in de gaten dat het niet zo lekker liep", vertelt Guido daar verder over. "Ook was Monique niet aanwezig bij het concert in het Ziggo Dome. In ons vak wil dat wel wat zeggen", vertelt Guido. Toen de Story later die avond paparazzi Edwin Smulders op het huis van André en Monique afstuurde, bleek dat André daar niet had geslapen, beweert Guido. De hoofdredacteur zegt 'redelijk zeker' te zijn van zijn zaak.

Een ander weekblad, Privé, zegt de manager van André te hebben gesproken. "Alles heeft hij eraan gedaan om het thuis goed te houden. Hij was weer vaker thuis en de band met kleine André ging ook stukken beter. Tot enkele weken geleden. Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Zo zag het afgelopen jaar van André en Monique eruit

Monique deelt deze ochtend ook een Instagram-post die veel lijkt te zeggen. Ze deelt namelijk een foto van zichzelf met haar zoontje, waar ze 'onvoorwaardelijk' bij schrijft. Ex-schoonzus Roxeanne Hazes reageert daar met twee hartjes op. Bij het profiel van André op Instagram stond eerste een hartje met de letter M. Die is inmiddels verdwenen.

De breuk vindt vier maanden na de sprookjesachtige verloving van André en Monique plaats. In de video hieronder kijk je dat magische moment nog eens terug. De beelden zijn gemaakt door Jaap Hilhorst.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!