Frank Lammers in Undercover Beeld © Thomas Dhanens

Undercover-fans opgelet: meer Daniëlle en Ferry in derde seizoen

10 maart 2021 12:18

Hoewel veel kijkers van het tweede seizoen van de Netflix-serie 'Undercover' hebben genoten van het tweede seizoen, hing er toch een kleine teleurstelling. Die was er omdat de rol van Ferry en Daniëlle Bouman wel érg summier was geworden. Gelukkig heeft Frank Lammers (48) goed nieuws voor het derde seizoen.

"Als ons Fer en Daan niet terugkomen laat seizoen 3 dan maar zitten"

De fans van de serie konden zich al opmaken voor een heuse film die draait om het leven van 'd'n Fer', maar ook in het derde seizoen van de serie kunnen ze dus hun hart ophalen. Het koppel wordt opnieuw geïntroduceerd. En als we Frank mogen geloven, is de bijdrage van hemzelf en Elise Schaap dit keer veel groter.

"Afgelopen jaar verscheen Undercover 2 op Netflix", vertelt Frank in een video op Youtube. "Er waren zoveel reacties dat ik er eens op inga. Eén van die reacties was: 'Als ons Fer en Daan niet terugkomen laat seizoen 3 dan maar zitten'." Voor die mensen is er goed nieuws. "Want in seizoen 3 zit heel veel Ferry. En heel veel Daniëlle!"

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Frank Lammers miste Ferry in tweede seizoen Undercover

Elise Schaap reageerde bij RTL Boulevard eerder al op de kritiek op het tweede seizoen van Undercover. Wat ze daarover te zeggen had, zie je hieronder.

Elise Schaap over kritiek up Undercover 2: 'Blij dat ik erin zat'

00:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!