Beeld © ANP

'Kim en Kanye hebben geen contact meer met elkaar'

11 maart 2021 04:53

Er lijkt behoorlijk vaart gezet te worden achter de scheiding van Kim Kardashian (40) en Kanye West (43). Zo zou Kanye al zijn telefoonnummers veranderd hebben en tegen Kim gezegd hebben dat ze alleen nog maar contact met hem kan opnemen via zijn beveiliging. Dit meldt 'Page Six'.

Ondanks het feit dat ze geen direct contact meer zouden hebben, zorgen de voormalig geliefden om de beurt voor hun vier kinderen. Kanye bezoekt de kinderen als Kim niet thuis is en daar is de realityster volgens vrienden 'helemaal oké' mee. 'Ze vertrouwt Kanye met, en bij, hun kindjes, omdat ze weet dat hij stapelgek op ze is. Dus zij gaat ergens heen en dan komt hij naar hun huis om tijd door te brengen met de kinderen. De nanny's die ze hebben zorgen ervoor dat de twee elkaar niet hoeven te zien en dat de kinderen niks merken van de transitie.'

Miniatuurvoorbeeld

LEES OOK:

Kim Kardashian open over eigen 'trauma' na kijken Britney-docu

Kim vroeg in januari de scheiding aan, nadat het al maanden rommelde in haar huwelijk met Kanye. Ondanks dat het stel relatietherapie onderging, en er naar eigen zeggen alles aan gedaan heeft om hun huwelijk te redden, bleek hun breuk toch niet meer te lijmen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!