Monique Westenberg en André Hazes Beeld © ANP

Monique Westenberg zegt niets over breuk André wegens zoontje

11 maart 2021 19:22

Het is niet voor niets code geel op deze donderdag: de storm rondom de breuk van André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) is nog bepaald niet gaan liggen. RTL Boulevard sprak vandaag uitgebreid met de zanger over zijn keuze een punt te zetten achter de relatie en over zijn vermeende nieuwe liefde. RTL Boulevard gaf ook Monique de kans haar verhaal te doen, maar haar management laat weten van het aanbod af te zien vanwege haar zoontje.

"Monique vindt het net als vorig jaar vooralsnog niet nodig om nog meer over deze verdrietige situatie uit te weiden"

Het management van Monique geeft aan niet te willen reageren op beeld vanwege kleine André. 'Omwille van hun zoon, die dit later ook allemaal terug zal kunnen zien en lezen, vindt Monique het net als vorig jaar vooralsnog niet nodig om nog meer over deze verdrietige situatie uit te weiden', laat team Monique weten aan RTL Boulevard.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Westenberg bevestigt breuk met André Hazes

Monique meldde woensdag via Instagram dat het de keuze van André was om 'bij zijn gezin weg te gaan'. 'Het afgelopen jaar was het gelukkigste jaar van onze zeven jaar samen. Vanaf 12 december zaten wij op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden opgezeten', schreef ze zoal. 

Op 12 december 2020 vroeg André Monique ten huwelijk, in het Wereldmuseum in Rotterdam. Daar kon heel Nederland van meegenieten. Het stel was op dat moment nog geen jaar weer bij elkaar, nadat de zanger een poosje verliefd was op Bridget Maasland. Na zijn relatie met Bridget kwam André in rustiger vaarwater terecht en probeerde hij het rustiger aan te doen. Niet meer het leven van een popster, maar het leven van een vader die er wilde zijn voor zijn vierjarige zoon, André Junior. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes reageert en hint op relatie met nieuwe vrouw

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!