André Hazes en zijn zoontje Beeld © ANP

André Hazes: 'Ik zal mijn kind nooit in de steek laten'

12 maart 2021 09:27

Na een jaar keihard voor zijn relatie te hebben geknokt, gooide André Hazes (27) twee weken geleden de handdoek in de ring. "Het bleek weer niet genoeg te zijn. Ik moest me voor alles verantwoorden. Dat bleef wringen", vertelt de zanger aan RTL Boulevard.

"Toen kwam zij met een pijnlijk statement dat ik het gezin heb verlaten"

Eind februari reisden André en Monique nog af naar Bonaire en hoewel de kiekjes op Instagram anders doen vermoeden, vertelt André aan RTL Boulevard dat het toen al niet meer ging tussen hen. "Monique was daar voor de honden en ik was er gewoon voor vakantie", vertelt hij eerlijk. "Het klopte wel dat we daar wilden trouwen, maar toen we daar waren dacht ik: dat gaat niet meer door." 

Eigenlijk was het voor de reis al hommeles, aldus Dré: "We hadden veel ruzie, maar daarvoor ging het heel goed. Ik heb haar zelfs ten huwelijk gevraagd. Dat was voor mij het ultieme liefdessymbool: ik wil onvoorwaardelijk voor jou gaan. Maar daarna is het alsnog uit de hand gelopen... Het bleek weer niet genoeg te zijn." 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes reageert en hint op relatie met nieuwe vrouw

Op Bonaire barstte de bom. "Toen heb ik gezegd: op het moment dat we in Nederland zijn pak ik mijn spullen. Ik heb daar ook apart geslapen, dus het overvalt me dat ze nu schrijft: het is een verrassing."

Wat ook als een verrassing komt is het statement van Monique. Volgens Dré zit de vork namelijk héél anders in de steel. Hij vertelt: "Eergisteren heb ik Monique geappt dat we het moesten brengen in de media, maar daar wilde zij nog mee wachten en toen kwam Story ermee. Toen kwam zij met een pijnlijk statement dat ik het gezin heb verlaten."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Westenberg bevestigt breuk met André Hazes

"Dat vond ik misschien wel het heftigste aan haar post: hij verlaat zijn gezin", gaat hij verder. "Maar ik zal nooit mijn kind in de steek laten (...) Op dit moment is er geen contact en dat is ergens wel logisch, maar ik hoop niet dat het te lang duurt, want ik wil heel graag mijn zoon zien."

De verwijten doen de Hazes-telg dan ook pijn. "Ik moest van haar zeggen dat ik aan het werk was en daardoor ergens anders moest slapen. Ik wilde het heel graag Dré vertellen, maar als zij denkt dat dit het beste is voor Dré wil ik daaraan meewerken."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes over breuk: 'Blijkt niet te werken op deze manier'

Gelukkig staat André er niet helemaal alleen voor en vindt hij steun bij de 25-jarige dochter van zijn goede vriend Ruud. De twee leerden elkaar kennen vlak voordat de zanger een relatie kreeg met Bridget. "Sarah en ik zaten toen alle twee in de slechtste periode van ons leven. Zij is daarna naar een afkickkliniek gegaan wegens een drugsverslaving en toen hebben we besproken: wat kan ons leven toch ook op een andere manier mooi zijn."

Hij benadrukt echter géén relatie met haar te hebben. "Ik heb geen andere relatie, maar het is wel een heel leuk wijf (...) Maar ik ben een jongen die niet goed alleen is, dus ik sluit niks uit."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rachel Hazes: 'Geluk van mijn kinderen gaat boven alles'

Het hele interview met André zie je in onderstaande video.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!