Demi Lovato Beeld © Getty Images

Demi Lovato geeft alcohol en marihuana niet volledig op

12 maart 2021 05:30

Hoewel Demi Lovato (28) in 2018 bijna overleed aan een overdosis drugs, is de zangeres niet bereid om zich volledig toe te leggen op een leven zonder drank en drugs. Dat heeft ze laten weten in een interview met het tijdschrift 'Glamour'.

"Ik moedig iedereen aan om te doen wat juist is voor hen in het leven"

De 28-jarige is van mening dat je 'de juiste balans moet vinden'. "Het alles of niets principe werkt gewoon niet bij mij. Dat heb ik eerder geprobeerd en zodra er iets is dat ik niet mag, dan wordt het verlangen daarnaar juist sterker. Dus ik gedij beter in een situatie waarin ik af en toe wel iets mag. Een drankje of soms wat marihuana."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Demi Lovato wil mensen helpen met documentaire over overdosis

Ze vervolgt: "Ik heb mijn herstelcoach gebeld en zei hem dat ik het niet zo zwart-wit kan doen. Dat ik meer balans wil hebben. Vervolgens hebben we mijn manager Scooter Braun erbij gehaald, die in eerste instantie bezorgd was, terecht. Maar uiteindelijk vond hij dat ik de kans moet krijgen om te laten zien dat ik dit kan. En dat ga ik ook doen. Ik moedig iedereen aan om te doen wat juist is voor hen in het leven, want er is geen oplossing die geschikt is voor iedereen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!