Khloé Kardashian Beeld © Instagram @khloekardashian/YouTube-kanaal The Ellen Show

Fans raken niet uitgepraat over 'platgespoten' Khloé Kardashian

12 maart 2021 13:36

Geruchten over plastische chirurgie aan het adres van Khloé Kardashian (37) zijn niets nieuws. De realityster is de afgelopen jaren meermaals beschuldigd van het beitelen aan haar 'zoveelste' gezicht. Maar deze keer zijn haar fans pas echt overdonderd door haar nieuwe look.

"Ze zag er eerst beter uit. Wat triest"

Khloé's uiterlijk is wel vaker hét gesprek op internet. De Keeping Up With the Kardashians-ster wordt er regelmatig van beticht te hebben gesleuteld aan haar voorkomen. Meestal doet ze dat af met een lachertje en grapt ze mee over haar 'vijfde nieuwe gezicht'. Maar deze keer niet. De realitydame heeft ogenschijnlijk wéér een bezoekje aan de plastisch chirurg gebracht en is volgens haar fans onherkenbaar geworden. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans in shock door 'gigantische voeten' Khloé Kardashian

Het begon allemaal met een niet-zo-flatteus filmpje dat Khloé op Instagram zette. Hierin prijst ze haar nieuwe samenwerking met het merk Ipsy aan, maar alle aandacht ging naar haar gezicht. Opvallend genoeg heeft ze het ook onmogelijk gemaakt om te reageren onder de video. Vervolgens verscheen er een interview voor Lady Parts van The Ellen Show op YouTube, waarbij er wel massaal gereageerd werd. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Woedende Khloé Kardashian zet fan op zijn plek

Het Ellen-fragment gaat over het plannen van een gezin, maar de reacties focusten zich voornamelijk op het uiterlijk van Khloé. 'Ze heeft inmiddels haar zevende gezicht. Ik herken haar bijna niet meer', aldus één reageerder. 'Ze zag er eerst beter uit. Wat triest', aldus een ander. 'Khloé, ontsla je visagist. Je bent prachtig, maar je lijkt steeds meer op een clown', vindt een derde. 'Ze ziet er belachelijk uit', meldt er nog eentje. 

Khloé Kardashian in 2008, 2019 en 2021
Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Bevestigt Khloé Kardashian haar tweede zwangerschap?

Fillers en botox worden steeds gangbaarder. De 'filler-party' is een steeds bekender fenomeen aan het worden, volgens Nikkie Plessen een slechte ontwikkeling. Ze vertelt erover in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!