Beeld © ANP

Wendy van Dijk knipt haar lockdownlokken nog een stukje korter

12 maart 2021 16:54

Wendy van Dijk (50) zit volop in een experimentele fase. Nu de kappers weer open zijn, zit ze niet langer met haar handen in het haar. In haar lange lokken werd zeven dagen geleden al rigoureus een schaar gezet, maar zoals Maxim Hartman (57) in een populair filmpje al zei: het moet nog korter.

Jarenlang is de presentatrice met hetzelfde kapsel te zien in haar studioprogramma's. Nu Wendy het figuurlijke roer heeft omgegooid, lijkt ze meer dan content met haar keuze. Haar kortere coupe bevalt zelfs zo goed dat ze de kapper van de sterren Mari van de Ven heeft gevraagd om nog korter te gaan. Op Instagram presenteert Wendy, precies zoals een week geleden, haar nieuwe look voor de opnames van Wie van de Drie.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wendy van Dijk zet schaar in coronacoupe en gaat voor kort

Haar maatje van The voice of Holland is er als de kippen bij om te vertellen hoe prachtig hij het nieuwe kapsel vindt. 'Mooi!' schrijft Martijn Krabbé bij het filmpje. Jim Bakkum deelt dezelfde mening. 

Ook Leco is dolblij dat hij weer aan het werk mag. Eerder waarschuwde hij ongeduldige kijkers thuis om niet zelf aan de slag te gaan met haarverf.

Leco vertelt waarom je vooral niet zelf je haar moet verven

05:09

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!