Beeld © Netflix

Christine wil bevalling filmen voor Selling Sunset: 'Sta ervoor open'

12 maart 2021 17:41

Dat Christine Quinn (31) camera's in haar privéleven niet schuwt, laat ze keer op keer zien in de mateloos populaire Netflix-show 'Selling Sunset'. De makelaar van de vermogende mensen in Hollywood heeft nog maar net haar winterse bruiloft achter de rug, of ze overweegt al om ook haar bevalling op bewegend beeld vast te leggen.

"Ik denk dat als mensen het echt willen zien, dat ik het met hen wil delen"

Het laatste dat we van de Oppenheim Group-medewerker hebben gezien is haar huwelijk in een gotische slash winter wonderland thema. De zwangerschap is voor de makers van het programma het perfecte vervolg. Christine en haar man Christian verwachten op dit moment hun eerste kind samen en laat dat nu nét goed uitkomen met het draaien van seizoen vier. 

In gesprek met de Britse Grazia vertelt ze meer over haar plannen om de baby in Selling Sunset te laten zien. "Als ik mensen kan inspireren of motiveren of hen een rauwe, meer kwetsbare kant van mij te laten zien, dan sta ik ervoor open", vertelt ze als het blad vraagt of ze haar bevalling laat filmen. "Ik denk dat als mensen het echt willen zien, dat ik het met hen wil delen. Maar het ligt eraan hoe ik me voel."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze Selling Sunset-ster is in verwachting van haar eerste kindje

Christine heeft het al onwijs druk, maar met de naderende komst van haar baby wordt het helemaal gekkenhuis. "Het seizoen wordt uitdagend. Ik zal fulltime werken en daarnaast fulltime aan het filmen zijn bovenop het krijgen van een kind, een moeder en ondernemer zijn. (...) Het wordt op z'n zachtst gezegd een druk half jaar."

Daarnaast is het maar de vraag of ze kan rekenen op de steun van haar Oppenheim-collega's. De miljoenenmakelaars kunnen op dit moment niet door één deur met Christine. De castleden hebben haar online niet gefeliciteerd met de zwangerschap en dat (designer)hakt er goed in.

"Het heeft mij enorm gekwetst. Het is zo'n mijlpaal in mijn leven en ik hoopte op meer", zegt Christine. Daarmee doelt ze op het feit dat haar collega's haar in de bladen feliciteren, maar niet haar Instagram bericht over de zwangerschap hebben geliked of een reactie hebben achtergelaten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christine niet welkom op huwelijk Selling Sunset-collega Heather

Je begrijpt het: genoeg dramatisch materiaal om de komende twee seizoenen mee te vullen. Laten we ook niet vergeten dat de ijzige sfeer in het warme Los Angeles is neergedaald toen Heather doodleuk liet weten dat Christine niet welkom is op haar bruiloft. Daarmee bereikt hun (werk)relatie een nieuw dieptepunt. 

Een samenvatting van het laatste seizoen van Selling Sunset bekijk je in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!