André Hazes en zijn zoontje Beeld © ANP

Na eerdere uitspraken is André Hazes weer herenigd met zoontje

12 maart 2021 17:42

Verkondigde André Hazes (27) gisteren nog bij RTL Boulevard dat er geen contact was tussen hem en zijn 4-jarige zoontje, inmiddels hebben de twee elkaar weer in de armen kunnen sluiten, zo is te zien op de Instagram van de zanger.

In een korte video op Instagram Stories is te zien hoe vader en zoon de grootse lol hebben tijdens het maken van een 'piemel' van klei. Ook de manager van de 'Leef'-zanger bevestigt aan RTL Boulevard dat André en André Junior elkaar vanmiddag weer hebben gezien.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wie is toch die Sarah, die André Hazes bijstaat na zijn breuk met Mo?

Afgelopen woensdag kwam naar buiten dat de koek toch écht op is tussen André en Monique. André vertelde donderdag aan RTL Boulevard dat hij, sinds hij besloot een punt te zetten achter hun relatie enkele weken geleden, geen contact meer had gehad met zijn ex en zoontje. "Het is wel logisch, maar ik hoop dat het niet te lang duurt, want ik wil graag mijn zoon zien", vertelde hij.

De zanger zei daarnaast ook dat hij zijn kleine jongen eerder over de naderende breuk had willen vertellen, maar dit niet deed omdat Monique dat geen goed idee vond. "Ik moest van haar zeggen dat ik aan het werk was en daardoor ergens anders moest slapen. Ik wilde het heel graag Dré vertellen, maar als zij denkt dat dit het beste is voor Dré wil ik daaraan meewerken." Monique schreef eerder op Instagram hun zoon 'anders te willen opvoeden' en 'de cirkel te willen doorbreken'. 

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Hoe zit het met de nieuwe realityserie van André en Monique?

De Hazes-telg woont momenteel niet met zijn zoon, maar in een huis waar ook influencer Sarah van Soelen zich bevindt - die hij kent van een feestje. Sarah vertrok vlak na de ontmoeting naar een afkickkliniek en is volgens Hazes inmiddels anderhalf jaar clean: "Ik hou van een drankje, ik heb het af en toe moeilijk en dan grijp ik naar de fles. Zij snapt dat heel goed." Hoewel de twee geen relatie hebben, sluit de zanger niets uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monique Westenberg zegt niets over breuk André wegens zoontje

André en Monique waren sinds vorig jaar februari weer bij elkaar, nadat de zanger enkele maanden een relatie met Bridget Maasland had. De tijdelijke breuk vormde de inspiratie voor zijn laatste album 'Thuis', waarop hij tot in detail over zijn turbulente liefdesleven zingt. In december lieten ze nog weten dat ze wilden gaan trouwen.

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!