Marco Borsato Beeld © ANP

Marco Borsato vanavond te zien in interview met Linda de Mol

13 maart 2021 03:30

Marco Borsato (54) vertelt zaterdagavond voor het eerst in het openbaar over zijn scheiding, affaires en burn-out. In een interview met Linda de Mol (56), dat primetime op SBS6 wordt uitgezonden, doet de zanger zijn complete verhaal.

"Wat wil je kwijt over die affaires?"

Het gesprek is een special van Linda's Wintermaand dat is opgenomen in de A'DAM Toren in Amsterdam. Marco is de enige gast en wordt een uur lang aan de tand gevoeld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marco Borsato weet het nu zeker: 'Ik ga nooit meer vreemd'

Tot nu toe is nog niets bekend over de precieze inhoud van het gesprek. In een aankondigend fragment is al wel te zien dat Linda Marco confronteert met zijn affaires. "Wat wil je kwijt over die affaires? Is dat gewoon een paar keer vreemdgaan of zijn dat langdurige relaties geweest?", vraagt ze hem. Marco antwoordt daarop dat hij 'één keer' dat verhaal wil doen. "En dan wil ik het er eigenlijk niet meer over hebben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zó reageert bekend Nederland op comeback Marco Borsato

Het is voor het eerst sinds eind 2019 dat Marco weer op televisie komt. Hij besloot toen een mediastilte in te lassen vanwege zijn burn-out. In februari 2020 werd bekend dat zijn huwelijk van bijna 22 jaar met Leontine op de klippen was gelopen. De zanger schreef in december op Instagram dat 2020 'het meest verdrietige jaar' uit zijn leven was.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Leontine reageert op emotionele comeback Marco Borsato

Het interview met Linda maakt deel uit van de comeback van Marco. Woensdag bracht hij voor het eerst in bijna anderhalf jaar een nieuwe single uit. In 'Een Moment', een samenwerking met zanger Rolf Sanchez, zingt hij over een relatie die eindigt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!