Jennifer Lopez en Alex Rodriguez Beeld © Getty Images

J.Lo en A-Rod toch niet uit elkaar: 'We werken erdoorheen'

13 maart 2021 16:19

De breuk tussen Jennifer Lopez (51) en Alex Rodriguez (45) is niet zo definitief als eerst werd gedacht, meldt 'TMZ'. Het koppel heeft inmiddels hun kant van het verhaal gedaan en geven aan gewoon bij elkaar te zijn, maar dat er wel sprake is van relatieperikelen.

"We proberen er doorheen te werken"

J.Lo en A-Rod beweren dat de berichten over hun breuk sterk aangedikt zijn en er alles aan doen om bij elkaar te blijven. "Alle berichten zijn onjuist. We proberen er doorheen te werken", meldt het koppel aan TMZ, die als eerste het nieuws naar buiten bracht dat het stel niet samen zou zijn. Bovendien zou er volgens de Amerikaanse site geen sprake zijn van een derde partij. Het koppel laat niets weten over hun aanstaande huwelijk en of die nog doorgaat. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'J.Lo en A-Rod hadden al maanden relatieproblemen'

TMZ kreeg afgelopen vrijdag te horen dat Jennifer en Alex niet meer samen zouden zijn. Hun bronnen beweren nu dat het wel klopt dat er een breuk was, omdat het die dag toevallig 'heel slecht' ging tussen de twee. A-Rod zit op dit moment in Miami en J.Lo op de Dominicaanse Republiek voor filmopnames. Het stel is al ruim vier jaar samen, waarvan twee verloofd. Ook staan ze er om bekend dat ze veel waarde hechten aan hun samengestelde gezin met Jennifers tweeling Max en Emme en Alex' dochters Natasha en Ella. 

De 51-jarige zangeres en actrice steelt vaak de show met haar indrukwekkende optredens, maar ook haar uiterlijk krijgt veel bekijks. En niet altijd positief. In de video hieronder zie je waarom. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!