Tristan Thompson en Khloé Kardashian Beeld © Getty Images

Khloé Kardashian bevestigt relatie met Tristan Thompson

13 maart 2021 16:59

Na maanden van geruchten heeft Khloé Kardashian (36) eindelijk bevestigd dat zij en Tristan Thompson weer bij elkaar zijn. Zaterdag, op zijn dertigste verjaardag, deelde de realityster op Instagram een liefdesverklaring aan de basketballer.

"Nu wordt het leven pas echt mooi"

'Degenen die voorbestemd zijn voor elkaar, zijn degenen die alles overwinnen en er sterker uitkomen', schrijft de 36-jarige Khloé bij een serie foto's van het verjaardagsfeestje, waarop ook hun dochtertje True staat. 'Bedankt voor de vader die je bent en voor de beste vriend die je voor mij bent. Wij kunnen samen helemaal niets doen en toch voelt dat als alles.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans raken niet uitgepraat over 'platgespoten' Khloé Kardashian

Khloé feliciteert Tristan vervolgens met zijn verjaardag. 'Ik kan niet wachten op alle herinneringen die gaan komen. Nu wordt het leven pas echt mooi.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans in shock door 'gigantische voeten' Khloé Kardashian

De hereniging volgt na verschillende speculaties over de herstelde relatie van Khloé en Tristan. De twee zouden elkaar weer hebben gevonden toen ze afgelopen jaar samen in quarantaine gingen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Woedende Khloé Kardashian zet fan op zijn plek

Khloé en Tristan waren eerder van 2016 tot 2019 bij elkaar. In april 2018 werd dochter True geboren. Hun relatie strandde toen bleek dat Tristan vreemd was gegaan met de beste vriendin van Khloé's zus Kylie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!