Senna, Jada, Luca en Marco Borsato Beeld © Instagram @lucaborsato

Kids Marco Borsato laten weten 'trots' te zijn na Linda-interview

14 maart 2021 14:37

Van intimiteitsvacuüm tot het gesprek over zijn affaires, alles kwam voorbij in het interview dat Marco Borsato (54) gaf aan Linda de Mol (56). De zanger wilde ook voor eens en voor altijd duidelijk maken dat hij onvoorwaardelijke liefde heeft voor zijn ex-vrouw Leontine (53). Hun kinderen Luca (22) en Jada (18) leven erg mee en vertellen op social media hoe 'trots' ze zijn op hun eerlijke papa.

"Voor eeuwig en altijd bij elkaar"

Marco's gezin behoort tot de 1,4 miljoen mensen die zijn interview bij Linda hebben gekeken. Luca, de oudste zoon van de zanger, staat versteld van de veerkracht van zijn vader. 'Je wilt half niet weten hoe trots ik op je ben, wat voor geweldige vader je altijd bent geweest en voor altijd zal zijn voor ons', vertelt hij op Instagram. Het kan hem niets schelen wat de rest ervan vindt, omdat hij weet 'wat voor pure man' zijn vader is. 'Ik spreek namens ons allemaal als ik zeg dat we zielsveel van je houden en je nooit, maar dan ook nooit kwijt willen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emotionele Marco levert Linda de Mol 1,4 miljoen kijkers op

Ook Marco's dochter Jada wil aan iedereen duidelijk maken dat het gezin nog altijd één front vormt. 'Woorden kunnen niet beschrijven hoe trots ik op jou ben, papa', schrijft ze op Instagram bij een kiekje met haar vader. Ook deelt ze de lijfspreuk van het gezin: 'Voor eeuwig en altijd bij elkaar.' Zowel de zanger als zijn ex-vrouw Leontine vinden het lief van de kids en reageren met een hele rits aan hart-emoji's. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marco Borsato: 'Tot over m'n oren verliefd op mijn vrouw'

Niet iedereen was onder de indruk van Marco's optreden in Linda's Wintermaand. De zanger verdeelde de kijkers behoorlijk. Ook entertainmentdeskundige Rob Goossens is niet overtuigd en denkt dat Marco vooral zijn carrière probeert te redden. Hij vertelt erover in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!