Rogier Smit Beeld © ANP

Rogier Smit mist lange lokken en gaat voor haartransplantatie

14 maart 2021 20:00

Toen Rogier Smit (47) voor het eerst op televisie verscheen, had hij een volle bos haar op z'n koppie. Al snel bleek het om een pruikje te gaan en dat de realityster eigenlijk haarloos door het leven gaat. Daar brengt hij nu verandering in, laat hij weten op Instagram.

Rogier zit binnenkort weer met de handen in het haar, maar dan letterlijk. De realityster gooide zijn pruik een hele tijd terug al permanent de prullenbak in, maar mist blijkbaar zijn lange blonde lokken. De Checken In-presentator heeft er namelijk voor gekozen om een haartransplantatie te ondergaan. Voor de ingreep ging hij naar Nielsen Haarkliniek en deelt het eerste resultaat met zijn Instagram-volgers. 

Rogier Smit na zijn haartransplantatie
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rogier levert bewijs na breuk Frank: 'Ik ben geen golddigger'

Het eindresultaat laat nog eventjes op zich wachten. Rogier zal pas rond de kerst kunnen pronken met zijn nieuwe coupe. Het duurt namelijk zo'n negen maanden voor het proces helemaal is afgerond. De behandeling is overigens niet voor de poes. Het duurt niet alleen lang, maar kost ook flink wat knaken. Op de site van de kliniek is te zien dat de behandelingskosten starten bij zo'n 2400 euro. 

Rogier is de laatste maanden vaak in het nieuws, maar niet om zijn haar. De realityster en zijn partner Frank Jansen gaan niet zo lekker en zijn inmiddels gescheiden van 'tafel en bed'. In de video hieronder vertellen ze er zelf over. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!