Beeld © ANP

Charlotte Nijs heeft kinderwens met nieuwe liefde: 'Gaan een mooi leven tegemoet'

15 maart 2021 18:02

Je kent haar als deelnemer van 'Wie is de Mol?', en als politiek verslaggever. Of van het filmpje waarin ze een deur in het gezicht kreeg van Mark Rutte (54). Charlotte Nijs (32) timmert hard aan de weg om naam voor zichzelf te maken, maar daarnaast heeft ze een nog belangrijker doel in het leven: moeder worden.

"Nu ik bekender word, vragen mensen me vaak wat ik wil gaan doen, wat mijn ambities zijn"

Dat vertelt ze in gesprek met Frank Lammers in de nieuwste LINDA.-editie. Acht jaar was Charlotte samen met de man, waarmee ze dacht een gezin te stichten. Na vervolgens tweeënhalfjaar vrijgezel te zijn, waarin ze tijdens een ongemakkelijke schaatsdate CDA-lijsttrekker Wopke Hoekstra nog tegenkwam, heeft Charlotte de liefde weer gevonden. Of nog beter gezegd: de man gevonden waarvan ze hoopt dat hij de vader van haar kinderen wordt.

Datingapps zijn niet aan de verslaggever besteedt, dus vertelt ze destijds iedereen die het wilde horen dat ze een leuke date wil. Haar nieuwe vlam heeft ze ontmoet via een vriendin. "Joost heeft een vrolijk hoofd, is twee meter lang en gigantisch behaard. Maar daarbij kan ik ook nog heel hard met hem lachen, is hij lief voor me en gaan we samen een mooi leven tegemoet."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Joshua reageert op geruchten over hem en Charlotte in WIDM

Haar kinderwens heeft Charlotte al sinds jongs af aan. "Nu ik bekender word, vragen mensen me vaak wat ik wil gaan doen, wat mijn ambities zijn. Dan antwoord ik: 'Ik wil heel graag moeder worden.' Daar wordt heel ongemakkelijk op gereageerd, je krijgt scheve gezichten. (...) Daar schaam ik me niet voor. Maar ik weet niet eens of ik kinderen kan krijgen, hè?"

Frank Lammers weet wat haar te doen staat: "Daar moet je iets voor doen, Charlotte. Die harige man beklimmen. Misschien krijg je dan heel behaarde baby’s."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Charlotte over nipt verlies WIDM: 'Beter m'n best moeten doen'

Niet alleen privé gaat het Charlotte voor de wind, ook haar carrière gaat als een speer. Haar laatste hoogtepunt is de deelname aan Wie is de Mol? waarin de verslaggever het erg ver schopt. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!