Ferri en Noëlle Somogyi Beeld © ANP

Ferri Somogyi en vrouw schelen 18 jaar: 'Nooit een probleem geweest'

15 maart 2021 14:30

Ferri Somogyi is binnenkort niet langer meer in de minderheid. De 47-jarige acteur en zijn achttien jaar jongere vrouw verwachten dit voorjaar een tweeling, twee jongetjes. Daarna is het volgens de zwangere Noëlle wel even klaar, dat vertelt ze aan haar volgers op Instagram.

"Ik ben gewoon heel blij als ze er gezond en wel zijn straks"

In een Q&A via Instagram Stories laat Noëlle weten dat het goed met haar gaat. Wel vindt ze het lastig om naast de zwangerschap hun 2-jarige dochtertje Véda te vermaken. 'Heel eerlijk, ik vind het best zwaar. Overheersend héél blij dat het allemaal zo goed gaat en dit ons gegund is, maar man... Lichamelijk gezien is het gewoon afzien', schrijft ze dan ook. Zo heeft de aanstaande moeder van drie meer last van harde buiken en is haar energie snel op. 'Ik ben gewoon heel blij als ze er gezond en wel zijn straks. Zal niet alles benoemen, maar zwanger zijn is niet mijn hobby.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferri Somogyi onthult geslacht van zijn tweeling

In het weekend helpt Ferri waar hij kan, maar doordeweeks is hij veel weg voor de opnames van Goede Tijden, Slechte Tijden. Noëlle vindt drie kinderen dan ook meer dan genoeg. 'Het lijkt me sterk dat er nog een vierde komt. Ferri heeft die ambitie in ieder geval vrij zeker niet. En ik vind het ook helemaal goed zo', deelt ze met haar fans.

Voor de kerst kondigde het stel het babynieuws aan. De soapie en zijn achttien jaar jongere vrouw kregen twee jaar geleden een dochter. Kort daarvoor trad het koppel in het huwelijk. Voor Noëlle is het leeftijdsverschil nooit een probleem geweest. 'Belangrijkste is dat een man goed voor je is', vindt ze. 'Ik denk er eigenlijk ook nooit over na. Mannen blijven in hun hoofd altijd kleuters.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ferri Somogyi steekt geld in videoboodschappensite

Ferri is weliswaar al voor de wet getrouwd met zijn grote liefde, maar de acteur hoopt ooit ook nog een spectaculair trouwfeest te geven voor al zijn familie en vrienden. In Goede Tijden, Zomer Tijden vertelt Ferri alles over zijn wilde trouwplannen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit zijn de vijf meest bizarre GTST-verhaallijnen rond Ludo Sanders

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!