Sunnery James en Doutzen Kroes Beeld © ANP

Sunnery James: 'Lockdown was belangrijk voor relatie met Doutzen'

15 maart 2021 15:55

Kaj Gorgels (30) maakt in de laatste aflevering van zijn podcast 'Effe relativeren' plaats voor Sunnery James (39), met wie hij ongefilterd praat over het allerminst saaie leven van de dj. Van uitgaan met Beyoncé (39) tot zijn relatie met topmodel Doutzen Kroes (36), aan wie hij ruim tien jaar geleden het jawoord gaf.

"Ook spiritueel zijn Doutzen en ik het één en ander aan het onderzoeken samen"

Volgens de ene helft van het dj-duo Sunnery James & Ryan Marciano is 'beroemd zijn' niet de drijfveer. Sterker nog, Sunnery moet er niet aan denken om net zo beroemd te zijn als wereldsterren zoals Beyoncé of The Kardashians. Dat besef kwam nadat hij een avond in een club belandde met queen B, tijdens New York Fashionweek. "Toen zag ik wat er voor zo iemand allemaal moet gebeuren om van a naar b te gaan", begint hij. "Op dat level zou ik het nooit willen meemaken. Er moest een auto komen, en er werden allerlei mensen gebeld. Het nieuws dat Beyoncé naar de club kwam was al als een lopend vuurtje rondgegaan, dus de hele straat stond vol. Ze moest via een haag naar binnen." 

"Toen werden Madonna en Halle Berry weggehaald van tafel, omdat wij kwamen. Dat was zo ongemakkelijk en tenenkrommend. Maar Beyoncé ownde het. Alleen na tien minuten aan tafel was ze weer weg", lacht Sunnery. "Toen dacht ik: wij zijn bekend genoeg."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sunnery James laat zich uit over heisa rondom Doutzen

Sunnery's dj-bestaan ligt sinds de lockdown vorig jaar op z'n gat, waardoor er meer tijd is voor zijn vrouw en twee kids Phyllon en Myllena Mae. En dat bevalt 'm best: "De eerste twee, drie maanden merkten Doutzen en ik hoe leuk we het vonden. We deden leuke dingen met elkaar, hadden leuke gesprekken. Ook spiritueel waren we het één en ander aan het onderzoeken samen. We vinden elkaar steeds meer. Thuis geven we elkaar ook de ruimte. Deze periode was wel belangrijk voor ons om nog dieper de relatie in te gaan."

Bekijk de hele aflevering van Effe Relativeren hier.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Doutzen Kroes kritisch over vaccineren kinderen: 'Propaganda'

Doutzen Kroes kwam vorig jaar in opspraak toen ze vraagtekens zetten bij de coronamaatregelen en zelfs opperde dat het misschien een conspiracy theory is. Het leverde haar veel kritiek en boze volgers op, wat Sunnery niet begrijpt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!