Beeld © RTL/NT Visuals

Lizzy uit MAFS heeft een belangrijke mededeling voor bezorgde fans

15 maart 2021 17:09

Kijkers van 'Married at First Sight' maken zich zorgen om de mentale gesteldheid van deelnemer Lizzy Witlox (26). Althans, dat laat ze weten via Instagram. Voor de bezorgde fans heeft ze een belangrijke boodschap.

"Bedankt voor al jullie lieve berichtjes en bezorgdheid"

Ga er maar eens aanstaan. Trouwen met een vreemde man, binnen een paar maanden de scheiding aanvragen en dat allemaal terwijl er wekelijks miljoenen mensen meekijken op nationale televisie. De deelname aan Married at First Sight gaat de kandidaten niet in de koude kleren zitten.

Ook Lizzy heeft veel te verwerken na haar turbulente huwelijk en vele positieve én negatieve reacties op haar deelname. Het is opvallend stil op haar social media account, maar nu geeft ze weer een teken van leven. 'Lieve volgers, bedankt voor al jullie lieve berichtjes en bezorgdheid. Het gaat goed met me!', schrijft ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lars en Lizzy blikken terug: waar liep het stuk?

In eerste instantie is het liefde op het eerste gezicht als Lars en Lizzy elkaar ontmoeten voor het altaar. "Ik durf wel te zeggen dat dat de mooiste dag uit mijn leven is, ook al trouwde ik met een vreemde. Het was direct alsof we elkaar al jaren kenden", blikt Lizzy terug. 

Lizzy is van mening dat het huwelijk stuk is gelopen, omdat zij en Lars elkaar niet goed genoeg hebben leren kennen. "Het bleef soms best aan de oppervlakte. Plus: ik werd simpelweg niet verliefd. En je kunt dat nou eenmaal niet sturen." 

Lars denkt dat het misschien ook niet mee heeft geholpen dat de twee in zijn ogen in een andere levensfase zitten. "We zaten in een andere versnelling."

Eveline Stallaart: 'Huwelijk MAFS dit jaar echt anders'

05:20