Tiffany Haddish en Nicki Minaj Beeld © Getty Images

Tiffany Haddish haalt uit naar Nicki Minaj op Clubhouse

16 maart 2021 04:53

Comedian Tiffany Haddish (41) wordt niet graag vergeleken met Nicki Minaj (38). Dat blijkt uit een gesprek dat zij had op de populaire app Clubhouse, dat door een fan werd opgenomen en verspreid.

"In tegenstelling tot Nicki, behandel ik mensen wel met respect"

In het gesprek noemt iemand haar 'de Nicki Minaj van de comedy', wat een andere aanwezige in de chatroom op de app tegenspreekt 'want Tiffany komt wel op tijd opdagen'. De comedian gooit daar nog een schepje bovenop door te stellen: "In tegenstelling tot Nicki, behandel ik mensen wel met respect."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vader Nicki Minaj overleden na aanrijding

De opmerking komt niet helemaal uit de lucht vallen: de dames lagen al eens met elkaar in de clinch tijdens de uitreiking van de Video Music Awards in 2018. Camila Cabello was die avond voor vijf awards genomineerd. Tiffany richtte zich tijdens haar presentatie tot de band waar Camila tot kort daarvoor lid van was en zei: "Aan de kijkers thuis: hoi Fifth Harmony!".

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shawn Mendes wil trouwen met vriendinnetje Camila Cabello

Later op de avond nam Nicki Minaj het op voor de andere leden van de groep, met name zangeres Normani. In de speech die ze gaf na het winnen van een award waarschuwde Nicki dat Tiffany beter niet meer over Fifth Harmony kon beginnen. Ze kreeg later bijval van bandlid Lauren Jauregui, die twitterde: 'Ik wacht nog op de dag waarop het succes van een coole vrouw niet hoeft te betekenen dat je andere coole vrouwen beledigt.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tiffany Haddish loopt een blauwtje

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!