Lady Gaga Beeld © ANP

Ontvoering hondjes Lady Gaga in Amerikaanse Opsporing Verzocht

16 maart 2021 05:43

De ontvoering van de hondjes van Lady Gaga (34) was maandagavond een van de onderwerpen in 'America's Most Wanted', de Amerikaanse versie van programma's als 'Opsporing Verzocht'.

De autoriteiten zijn nog altijd op zoek naar de daders van de 'dognap', waarbij de hondenuitlater van de zangeres, Ryan Fischer, werd beschoten. Hij liep afgelopen maand met drie hondjes van Lady Gaga door een woonwijk in Hollywood toen twee gewapende mannen uit een auto sprongen en de dieren probeerden mee te nemen. Toen hij zich probeerde te verweren en de hondjes niet wilde afgeven, schoot een van de daders hem neer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lady Gaga laat hondendrama achter zich en is weer aan het werk

De criminelen gingen er met twee honden, Gustav en Koji, vandoor, terwijl een derde, Asia, bij de uitlater achterbleef. Fischer is herstellende van zijn verwondingen en de honden werden een paar dagen later afgegeven bij een politiebureau.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lady Gaga blikt terug op verwoestende aardbeving Fukushima

De politie heeft niet veel informatie vrijgegeven over de vrouw die de dieren naar het bureau bracht. Volgens TMZ heeft ze verklaard dat ze de honden op straat vond, vastgebonden aan een paal. Het is niet duidelijk of zij de half miljoen dollar die de zangeres had uitgeloofd voor de veilige terugkeer van de honden heeft ontvangen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lady Gaga krijgt veel kritiek op nieuwe rol in film over Gucci

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!