Marco en Leontine Borsato Beeld © ANP

Ook kamp Marco Borsato laat zich uit over verzoening Leontine

16 maart 2021 08:57

Hoewel Leontine (53) en Marco Borsato (54) misschien op papier gescheiden zijn, verkondigde de zanger afgelopen zaterdag op de bank bij Linda de Mol (56) dat hij dat 'in zijn hart nog niet is'. Marco stak tijdens het gesprek dan ook niet onder stoelen of banken dat hij hoopte ooit weer terug te komen bij Leontine. Toch laat zijn manager aan RTL Boulevard weten dat dit momenteel niet aan de orde is.

"Voor zover ik weet is dat niet aan de hand"

"Voor zover ik weet is dat niet aan de hand", laat het management weten aan RTL Boulevard. Wel bevestigt ze dat Marco en Leontine inderdaad nog 'heel goed' met elkaar omgaan, zoals de zanger eerder ook al aangaf in het interview. Ook van een vakantie samen is volgens het management (nog) geen sprake.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

De pijnlijke reden waarom Marco Borsato uit het Gooi vertrok

Weekblad Weekend kwam maandag met het verhaal op de proppen. Volgens het blad zou het showbizzkoppel weer bij elkaar zijn. Het management van Leontine liet daarop het volgende weten aan RTL Boulevard: "Marco en Leontine hebben drie kinderen. In het belang van de kinderen zijn er momenten dat ze elkaar zien."

Marco en Leontine gingen vorig jaar na een huwelijk van 22 jaar uit elkaar. In 2019 gaf de zanger toe dat hij zijn vrouw jaren geleden had bedrogen met pianiste Iris Hond. De affaire zou hebben plaatsgevonden rond het faillissement van The Entertainment Group, de productiemaatschappij waarvan Marco mede-eigenaar was, in 2009.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marco Borsato en Leontine weer bij elkaar? Leontine reageert

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!