'André liet vlak voor breuk tattoo voor Monique zetten'

17 maart 2021 03:57

Vlak voordat hij een punt zette achter zijn relatie met Monique Westenberg (43), heeft André Hazes (27) nog een bezoekje aan de tattooshop gebracht om hun verlovingsdatum in zijn hals te laten vastleggen. 'Privé' plaatst woensdag een kiekje van de tattoo, die de zanger volgens het blad afgelopen maand heeft laten zetten.

"De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt"

Vorige week meldde Monique al op Instagram dat de breuk een paar dagen eerder voor haar uit de lucht was komen vallen. "De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen. De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Monique Westenberg zegt niets over breuk André wegens zoontje

André en Monique waren sinds vorig jaar februari weer bij elkaar, nadat de zanger enkele maanden een relatie met Bridget Maasland had gehad. De tijdelijke breuk vormde de inspiratie voor zijn laatste album Thuis, waarop hij tot in detail over zijn turbulente liefdesleven zingt. Op 12 december vroeg André Monique ten huwelijk.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!