Beeld © ANP

BN'ers massaal naar de stembus voor Tweede Kamerverkiezingen

17 maart 2021 11:04

Vandaag is de laatste dag dat de stembussen voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 open zijn. Eerder mochten mensen uit de risicogroep al stemmen, maar vandaag is de rest van Nederland aan de beurt. Uiteraard trekt ook heel bekend Nederland naar een stembureau in de buurt.

"Gestemd! Vrolijk van!"

Iemand die maar wát blij is dat hij mag stemmen, is presentator Tim Hofman. 'Gestemd! Vrolijk van. Hoera democratie!' schrijft Tim bij een foto. In hun Instagram Stories laten Nicolette van Dam en Jamai Loman te hebben gestemd tijdens de Tweede Kamerverkiezingen van 2021. Ze roepen hun volgers op om ook te stemmen.

Ook Linda Hakeboom deelt een zogeheten 'stemfie'. 'Dit is waarschijnlijk de minst fashionable stemfoto die jullie vandaag gaan aantreffen, maar maakt niet uit. Ik mocht stemmen! Vanuit de auto! Yay!' Wetenschapsjournalist Diederik Jekel heeft zijn stem ook al uitgebracht. 'Wat je ook doet, stem vandaag! Ook jouw stem telt!'

Andere namen die al vroeg uit de veren waren om hun stem uit te brengen zijn Imanuelle Grives, Marlijn Weerdenburg, Frank van der Lende, Eva Koreman, Gijs Staverman, Liza Sips, Daan Boom en Jetteke van Lexmond. En er volgen er ongetwijfeld nog veel meer vandaag.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Op déze BN'ers kun je stemmen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Mark Rutte was vroeger niet altijd een lieverdje in de klas

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!