Kirsten Schilder Beeld © Koffietijd

Kirsten Schilder: 'Nick staat 's ochtends langer voor de spiegel dan ik'

19 maart 2021 08:19

In deze derde editie van ‘Nou dááág!’ wordt na afloop van de Koffietijd-uitzending Kirsten Schilder uitgezwaaid. We wandelen met haar mee van de studio tot de uitgang, terwijl we haar het hemd van het lijf vragen.

Je kent Kirsten misschien als 'de vrouw van Nick Schilder', maar ze is meer dan de vrouw van de Volendamse zanger. Tot de geboorte van haar eerste kind, de inmiddels 10-jarige dochter Nikki, heeft ze gewerkt als lerares in het basisonderwijs. Vanaf dat moment is Kirsten fulltime met de kinderen. Nikki werd al snel vergezeld door broertje Julian (8) en als kers op de taart: zusje Jackie (3).

Ruim een jaar geleden begon het bij Kirsten toch te kriebelen om zichzelf verder te ontwikkelen en na te denken over mooie toekomstplannen. Daar heeft ze werk van gemaakt, want inmiddels is vaste columniste en vlogger voor Flair. Ook bij Koffietijd is Kirsten vanaf nu vaker te zien. Iedere donderdag komt er een video op de online-kanalen waarin ze tips geeft over alles wat te maken heeft met familie, leuke uitjes en het moederschap.

Miniatuurvoorbeeld

Vorige week:

Charly Luske: 'Tanja is wel echt nóg eigenwijzer dan ik'

Nou, dááág!

Oane Born, BN'er-redacteur bij Koffietijd, pikt elke week een Bekende Nederlander vlak na de live uitzending op uit de studio en begeleidt hem of haar richting de uitgang. Onderweg worden er tientallen vragen op de bekende gast afgevuurd.

Dit is een artikel van

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!