Familie Meiland Beeld © ANP

Meilandjes ontkennen opmerkelijk gerucht over boerderij

18 maart 2021 11:52

Dat Martien (59), Erica (56) en Maxime (25) hun woonboerderij in Hengelo moesten verlaten, is geen geheim. De Meilandjes zetten het stulpje weer op de markt, maar volgens de site 'Bekende Buren' kocht Talpa het pand vervolgens zodat de familie in alle gemak een nieuw huis kon kopen. Daar klopt echter helemaal niets van, vertelt het gezin aan 'Shownieuws'.

"Dat is natuurlijk absoluut niet waar"

Toen de Meilandjes hoorden dat ze hun woonboerderij in Hengelo niet meer mochten bewonen, schoten ze in de stress. De familie moest snel een nieuw huis vinden en om dat rustig te kunnen doen, zouden ze een handje geholpen zijn door Talpa. Bekende Buren dacht zeker te weten dat het netwerk namelijk de woonboerderij had opgekocht. De site vond het 'zeer logisch' klinken, maar Martien en co weerspreken het gerucht. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Meilandjes hebben boerenvilla in Hengelo verkocht

"Dat is natuurlijk absoluut niet waar", zegt Maxime tegen Shownieuws. Ook Erica snapt niet waar het gerucht vandaan komt. "De kopers van deze boerderij zijn hier toevallig", legt ze uit in de uitzending. "Dus absoluut niet waar! Waarom zouden wij ons huis verkopen aan Talpa?" Zowel Erica en Martien als Maxime en Leroy zouden inmiddels alweer een nieuw stulpje hebben gevonden, maar dan in Noordwijk. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie Meiland én Chateau-kijkers in tranen om hondje Bommel

Maxime heeft het er maar druk mee. Naast de verhuizing uit Hengelo en de intrek in Noordwijk, zal ze ook veel bezig zijn met haar zwangerschap. De realityster en haar vriend Leroy krijgen binnenkort namelijk hun eerste kindje samen. In de video hieronder vertelt ze 'dolgelukkig' te zijn. 

Maxime Meiland reageert op zwangerschap: 'We zijn dolgelukkig'

03:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!