Beeld © ANP

Ook P!nk brengt eigen documentaire uit

19 maart 2021 02:15

In navolging van een aantal collega's uit de showbizz-industrie krijgt ook P!nk (41) haar eigen documentaire. Amazon is in zee gegaan met de zangeres om de periode rondom haar Beautiful World Tour uit 2019 te laten zien. De film 'P!NK: All I Know So Far' gaat op 21 mei in première via Prime Video.

In de docu laat P!nk zien hoe ze leeft als artiest, maar tegelijkertijd ook alle ballen in de lucht probeert te houden als moeder, echtgenote en baas van haar eigen bedrijf. Naast interviews worden er backstage beelden getoond, evenals interviews en persoonlijk materiaal. Volgens regisseur Michael Gracey, bekend van zijn werk voor The Greatest Showman, krijgt de kijker een intieme blik achter de schermen van het bestaan dat P!nk zelf 'een circus' noemt.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

P!nk brengt samen met haar dochter een bijzonder duet uit

Sinds haar debuut in 2000 heeft P!nk acht studioalbums gemaakt en een Greatest Hits plaat, waarvan ze wereldwijd meer dan 60 miljoen exemplaren verkocht. Ze won drie Grammy Awards en werd twintig keer genomineerd voor de belangrijkste muziekprijs.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!