Beeld © Instagram @daveroelvink

Dave Roelvink koopt biologische pijnboompitten: 'Zes euro? WTF!'

19 maart 2021 07:52

Dave Roelvink (27) liep gisteren casual boodschappen te doen, tot hij een product tegenkwam waar hij bijzonder verbaasd door was. Zijn supermarktsafari deelt hij, uiteraard, met zijn volgers.

"Dit slaat alles, gap"

"Jongens, wat ik hier nou vindt. Dit slaat alles, gap. Biologische pijnboompitten", begint Dave in zijn filmpje. Waarna hij een zakje van het product laat zien. Vervolgens laat Dave zien dat dat kleine zakje maar liefst zes euro kocht. Dave moet er hartstochtelijk om lachen.

Dave vindt het maar niets. "Wat zijn biologische pijnboompitten? Zijn dat pijnboompitten die een goed leven hebben gehad?" vraagt hij zich af. "Ik ben op zoek naar andere. Ik verdom het om deze te kopen. Ongelofelijk. Zes euro, daar heb je gewoon twaalf kilo zand voor." 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Dave Roelvink verrast jarige moeder met peperduur cadeau

Uiteindelijk heeft Dave tóch besloten om biologische pijnboompitten te kopen. "Ze hebben gewoon geen andere." Op de weg terug naar huis schrijft Dave gekscherend dat hij hoopt 'niet beroofd te worden'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dries Roelvink gaat Dave leren koken in nieuw programma

Afgelopen zomer maakte Dave zich ook al druk over pijnboompitten. "Ik dacht ik ga even een salade maken en ik hoor mensen altijd al klagen dat gezond eten duur is. Ey, gap. Een zakje pijnboompitten, ouwe. ZEVEN EURO. Daar kun je gewoon een week bij McDonald's van eten." En alsof dat nog niet erg genoeg was, liet hij de pitjes ook nog verbranden.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!