Beeld © ANP

Overvallers bonden Nikkie de Jager vast en sloegen met vuurwapen

19 maart 2021 09:35

Nikkie de Jager (27) is tijdens de gewapende overval in haar huis vastgebonden en geslagen met een vuurwapen. Dat maakte de officier van justitie vrijdag bekend bij aanvang van een rechtszitting van twee verdachten van de gewelddadige overval.

"Een van de meest enge en traumatische gebeurtenissen in mijn leven"

Nikkie, beter bekend als NikkieTutorials, werd in augustus vorig jaar met haar verloofde Dylan Drossaers overvallen in hun eigen huis. Vier overvallers hielden hen onder schot. De make-upartieste noemde de overval 'een van de meest enge en traumatische gebeurtenissen in mijn leven'.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nieuwe verdachte aangehouden voor overval Nikkie de Jager

Twee verdachten Hamza T. (22) en Eddie N. (24) staan voor de rechtbank in Rotterdam tijdens een inleidende zitting. Justitie verdenkt de twee ervan dat ze hun slachtoffers met kracht hebben vastgepakt en een vuurwapen tegen de borst hebben gedrukt. "We moeten jullie vastbinden. Jullie moeten een half uur blijven zitten, anders komen we terug en heb je problemen", riepen de overvallers daarbij. En: "Waar is de kluis?"

De buit van de overval bestond onder meer uit een grote hoeveelheid kostbare sieraden en een tas van het merk Louis Vuitton. Vrijdag staan nog meer verdachten terecht van een reeks inbraken en overvallen, onder meer bij voetbalanalist René van der Gijp. 

In onderstaande video zie je meer over deze zaak.

Overvallers Nikkie de Jager staan over een week voor de rechter

00:24

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!