Katie Price Beeld © Getty Images

Katie Price hint op zesde zwangerschap: 'Dit is het beste gevoel'

19 maart 2021 16:04

Het lijkt erop dat Katie Price (42) voor de zesde keer een kind op de wereld gaat zetten. Het glamourmodel maakt er geen geheim van dat ze graag nog een baby wil met haar nieuwe vriend Carl Woods (31) en plaatst nu een foto op Instagram waaruit haar fans opmaken dat het er nu echt van gaat komen.

"Dit is het beste gevoel dat er is"

Katies fans zijn in alle staten door een foto die ze op Instagram heeft geplaatst. Hierop is te zien hoe het glamourmodel haar buik vasthoudt. 'Gelukkig en gezond. Dit is het beste gevoel dat er is', schrijft ze erbij. 'Dankjewel Carl, dat jij nu onderdeel bent van mij', zegt ze over haar vriend. Het kiekje levert een hele hoop reacties van haar fans op. 'Ik wist het!' reageert er eentje. 'Zo blij voor je', aldus een tweede. 'Fantastisch', vindt een derde. Carl lijkt ook door het dolle te zijn en deelt Katies foto in zijn Instagram Stories.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katie Price 'moet kiezen wie zoon gaat verzorgen na haar dood'

Het stel doet al maanden hun best om zwanger te raken. In een YouTube-video vertelden ze al dat ze hard aan het oefenen zijn. "We willen een baby en doen het dus niet meer voorzichtig", legden ze toen uit. Katie heeft al vijf kinderen uit eerdere relaties. Harvey (18) kreeg ze met oud-voetballer Dwight Yorke. Uit haar relatie met Peter Andre kreeg ze zoon Junior (15) en dochter Princess (13). Met haar echtgenoot Kieran Hayler kreeg ze zoon Jett (7) en dochter Bunny (6). 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katie Price: 'Vriend kon moeilijk dealen met mijn gehandicapte zoon'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!