Tabitha Beeld © ANP

Tabitha voor het eerst moeder geworden en dít is de naam

20 maart 2021 23:02

Tabitha (28) is bevallen van haar eerste spruit. De zangeres deelde het babynieuws gisteravond op Instagram met haar volgers, en onthulde daarbij gelijk haar naam: Imaya Tabitha Vlaar.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tabitha omarmt haar zwangerschapskilo's: 'Ben er trots op'

In oktober maakte de zangeres bekend samen met haar vriend Mauron een kindje te verwachten. Later vertelde ze dat ze enorm nieuwsgierig is, maar ook best opzag tegen de bevalling: 'Ons kleine wondertje.. och wat vind ik het spannend en wat brengt dit ook enorm veel angsten met zich mee', schreef ze toen. 'Het mooiste wat ons ooit is overkomen, we missen je nu al en je bent er nog niet eens.'

Tabitha en Mauron zijn meer dan drie jaar samen en zijn sinds februari verloofd. Het babynieuws maakte ze met deze schattige foto bekend:

Veel BN'ers feliciteren de kersverse ouders. 'Wooooow gefeliciteerd ben zo blij voor jullie', schrijft Ronnie Flex. Ook Nienke plas reageert blij: 'SHE HERE! Geniet van elkaar!!' en Chantal Janzen zegt: 'Ooh wat prachtig! Gefeliciteerd!'. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zangeres Tabitha is verloofd: 'I said yes!'

Er was deze week meer babynieuws: ook Maxime Meiland en haar lover Leroy verwachten een kleintje samen. Bij Boulevard reageerde ze op het nieuws, zie je in de video hieronder.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!