Orlando Bloom Beeld © Getty Images

Orlando Bloom door het stof na onbedoeld grappig interview

22 maart 2021 14:46

In gesprek met 'The Sunday Times' deed Orlando Bloom (44) op zijn zachtst gezegd een bijzonder boekje open over zijn dagelijks leven. De 'Pirates of the Caribbean'-acteur werd belachelijk gemaakt op social media door zijn uitspraken.

"Soms kijk ik naar een koe en denk ik: dit is het mooiste wat ik ooit heb gezien"

Orlando vertelde openhartig over zijn leven met zijn verloofde Katy Perry, hun dochtertje Daisy, zijn obsessie met Lego en zijn carrière aan The Sunday Times. Maar vooral zijn uitspraken over zijn dagindeling zorgen voor een hoop hilariteit. Zo begint hij zijn dag door wat tijd door te brengen met zijn dochtertje, om vervolgens 20 minuten Boeddhistische liedjes te zien, dan wat 'Boeddhisme te lezen' en uit te schrijven voor zijn Instagram Stories. Verder legt hij zijn telefoon weg, want hij wil niet 'in het zwarte gat' van social media terechtkomen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Orlando Bloom hoopt dat eerste woordje van dochter 'papa' is

Daarnaast gaf Orlando inzichten over zijn ontbijtroutine. "Ik wil mijn ontbijt verdienen. Dus dan neem ik wat groene poeder en die mix ik met brein-octaan olie, collageenpoeder en proteïne", aldus de acteur. "Het is allemaal heel typisch L.A. Daarna ga ik hiken, terwijl ik naar Nirvana luister." Pas om 9 uur 's ochtends gaat 'ie echt ontbijten. "Ik eet dan pap met wat hazelmelk, kaneel, vanille, hazelnoten, goji-besjes en een veganistische proteïnepoeder en een kopje thee."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Katy Perry en Orlando Bloom zijn trotse ouders van dochtertje

Orlando geeft ook aan '90% plantaardig' te eten. "Ik eet ongeveer eens per maand een heel goed stuk vlees. Soms kijk ik naar een koe en denk ik: dit is het mooiste wat ik ooit heb gezien", verklaart hij. Social media-gebruikers gingen stuk om Orlando's dieet, maar vragen zich ook af of het een grap is. 'Ik dacht oprecht dat dit interview een parodie was', schrijft er eentje. Door anderen wordt de acteur vergeleken met het personage uit American Psycho. 'Deze uitspraken gaan in mijn rot-toch-op-mapje', vertelt er nog eentje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Orlando Bloom wil met Katy naar Australië emigreren'

Dat Orlando weg is van Lego is al een tijdje bekend. In de video hieronder zie je waarom hij niet zou misstaan tussen de kandidaten van LEGO Masters

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!