Elizabeth Lail en Penn Badgley in 'You' Beeld © Netflix

Déze You-actrice scoort rol in Gossip Girl-revival

22 maart 2021 16:10

Het aftellen naar de première van de nieuwe 'Gossip Girl' is in volle gang en langzaamaan druppelen er meer details binnen over de revival. Eén van de interessantere ontwikkelingen is dat een bekend gezicht meedoet aan de reboot.

Het is nog niet zeker of Penn Badgley weer terugkeert als zijn befaamde personage Dan in Gossip Girl, maar een You-collega is wél te zien in de reboot van de serieklassieker. Elizabeth Lail speelde Guinevere Beck in de populaire Netflix-serie, maar zal zich ook aansluiten in de Upper East Side, onthult ze in haar Instagram Stories. Welke rol ze op zich gaat nemen, is nog niet bekendgemaakt. Het is ook nog onduidelijk wanneer de nieuwe Gossip Girl zal verschijnen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gossip Girl-cast deelt details over reboot: 'Wordt heel anders'

(VLNR) Tavi Gevinson, Emily Alyn Lind, Evan Mock, Thomas Doherty, Eli Brown, Jordan Alexander, Savannah Lee Smith en Zion Moreno voor de nieuwe 'Gossip Girl'

Elizabeth voegt zich bij Evan Mock, Whitney Peak, Tavi Gevinson, Emily Ayn Lind, Jordan Alexander, Eli Brown, Thomas Doherty, Julien Calloway en Savannah Lee Smith in de reboot van Gossip Girl. De grote vraag is natuurlijk of Blake Lively, Leighton Meester, Ed Westwick, Chase Crawford en de rest van de originele cast weer in de huid van Serena, Blair, Chuck, Nate en ga zo maar door zal kruipen. Gossip Girl zal in première gaan op de streamingdienst HBO Max, die (nog) niet verkrijgbaar is in Nederland. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!