Linda Hakeboom Beeld © @lindahakeboom

Linda Hakeboom heeft gemengde gevoelens over operatie

22 maart 2021 19:42

Linda Hakeboom (35) heeft het gevoel dat ze in 'een eindeloze rollercoaster' zit, dat stelt ze op haar Instagram. Morgen mag de documentairemaakster na een corona-uitbraak in het ziekenhuis eindelijk onder het mes, en daar heeft ze gemengde gevoelens bij. 

"Ik heb daar geen zin in, maar wél in het nemen van de volgende stap"

De presentatrice schrijft in een bewogen post op Instagram dat haar emoties alle kanten op gaan. 'Ik ga van huilen maar lachen en alles daartussenin (...) Tijdens de chemotherapie ging dat iedere week zo en nu gebeurt het met wat grotere tussenpozen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Operatie Linda Hakeboom uitgesteld: 'Corona-uitbraak in ziekenhuis'

De afgelopen weken is ze enorm aangesterkt en daardoor voelt ze zich lichamelijk beter dan ooit. Maar daar komt verandering in, want via Stories laat de 35-jarige weten dat haar geplande operatie morgen eindelijk doorgaat. "Dus dat is heel fijn en daar ben ik heel blij mee", spreekt ze tegen haar volgers.

Toch ziet Linda er ook wel tegenop, omdat haar lichaam eindelijk een beetje sterker is. Voor haar voelt de operatie dan ook als een stap terug. Linda: "Ook al is het een kleine operatie, ik ga toch weer een beetje een stap terug (...) Ik heb daar geen zin in, maar wél in het nemen van de volgende stap. Dus het is allemaal heel dubbel."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Laatste chemo Linda Hakeboom zit erop: 'Kan het niet geloven'

In augustus vertelde Linda de wereld dat ze de diagnose borstkanker heeft gekregen. Sindsdien deelt ze veel rondom haar ziekte, juist ook om bewustzijn te creëren over borstkanker. De laatste tijd is Linda hard achteruit gegaan. Daar vertelt ze over in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Linda Hakeboom eindelijk sterk genoeg om chemo te hervatten

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!