Erica Renkema Beeld © ANP

Erica Meiland inderdaad weer aan de man: dit is haar nieuwe vriend

23 maart 2021 14:41

Het kan ineens snel gaan. Waar ze gisteravond in 'Chateau Meiland' nog onthulde voorzichtig weer aan het daten te zijn, maakt Nederland vandaag kennis met de lover van Erica Meiland (57). De realityster is helemaal hoteldebotel, bevestigt haar nieuwe vriend Sander van Betten (60) aan RTL Boulevard.

"Alles voor de liefde"

Dat het om Sander gaat, wist weekblad Story vandaag te onthullen. Sander bevestigt het nieuws aan RTL Boulevard: "We zijn ongeveer een half jaar samen." Ook laat hij weten dat ze 'heel verliefd' zijn. Martien is daarmee de enige Meiland zonder relatie.

"Verder kan ik er inhoudelijk weinig over zeggen, want het programma loopt nog", laat Sander weten. Op de vraag of hij zelf ook te zien zal zijn in Chateau Meiland, antwoordt hij bevestigend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heeft Erica Meiland een nieuwe man aan de haak geslagen?

Verrassend genoeg wist misdaadverslaggever Peter R. de Vries als één van de weinigen al af van de relatie, vertrouwt Sander ons toe. Sander is namelijk werkzaam als privédetective. Zij kennen elkaar al lang en Sander vond het naar Peter toe niet netjes als hij aan de desk bij RTL Boulevard erachter zou komen.

Zelf hint hij ondertussen op social media al enige tijd naar de relatie. Zo deelde hij in december een foto waarop hij Martiens boek leest en het lijkt erop dat die genomen is in het huis van de Meilandjes.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zó vertelde Maxime Meiland haar familie dat ze zwanger is

Ook deelde hij recentelijk met zijn volgers dat hij samen met iemand ging wandelen. 'Met...', schreef hij daar suggestief bij. Het blijkt achteraf een inkoppertje te zijn: op de bijbehorende foto is namelijk een trui van Maximes kledinglijn Monciel te zien. De wandeldate met Erica kreeg later ook een ereplek op Instagram. 'We hebben heerlijk gewandeld in een natuurgebied', meldde Sander daarbij, zonder te duiden uit wie die 'we' bestond.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is wanneer show Montana en Maxime Meiland van start gaat

Sander plaatst vandaag opnieuw een Instagram-foto. 'Alles voor de liefde', zet hij erbij. Op het kiekje staat ook een tekst: 'Vandaag nog maar even genieten van mijn vrijheid in redelijke anonimiteit.' Daar zal inderdaad verandering in komen wanneer hij zijn opwachting maakt in Chateau Meiland, dat door miljoenen mensen bekeken wordt. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime Meiland showt trots haar kersverse babybuik

Aanstaande donderdag zal Erica's date met Sander te zien zijn in Chateau Meiland. Zij is trouwens niet de enige die ontwikkelingen doormaakt op liefdesgebied. Haar dochter Maxime gaat niet alleen samenwonen met haar grote liefde Leroy, maar verwacht ook een kindje met hem. In de video hieronder zie je daar alles over.

Maxime Meiland reageert op zwangerschap: 'We zijn dolgelukkig'

03:50

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!