Linda Hakeboom Beeld © ANP

Linda Hakeboom deelt fijn nieuws na operatie

23 maart 2021 15:39

Ze zag er behoorlijk tegenop, maar de operatie van Linda Hakeboom (35) is achter de rug. De presentatrice moest zich vanochtend melden in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis en deelt nu een fijne update vanuit haar ziekenhuisbed: de operatie is geslaagd.

"Alles is goed gegaan!"

Vanwege een corona-uitbraak in het ziekenhuis duurde het even voordat Linda weer onder het mes mocht, maar vanochtend was het zo ver. Gisteren deelde ze al met haar Insta-volgers dat ze er gemengde gevoelens bij had: "Aan de ene kant heb ik er zin in, maar er is een groot stuk van mij dat helemaal geen zin heeft. Het voelt een beetje alsof ik weer een beetje heb geroken aan hoe het voelt om een gezond lijf te hebben dat een beetje kan bewegen, sporten. Ook al is het een kleine operatie, ik ga toch weer een beetje terug", legde ze uit.

Eerder vandaag liet Linda al weten verrassend goed te hebben geslapen en gaf ze een mini-update vanuit het ziekenhuis. Nu is daar gelukkig ook het verlossende woord: 'Alles is goed gegaan!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Operatie Linda Hakeboom uitgesteld: 'Corona-uitbraak in ziekenhuis'

In december gaf Linda ons een minder positieve update, zo zie je in de video hieronder. Ze ging op dat moment hard achteruit.

Linda Hakeboom gaat hard achteruit: te zware opgave

01:46