Ruud de Wild Beeld © ANP

Ruud de Wild bereidt zich met rustige avond voor op operatie

23 maart 2021 21:38

Ruud de Wild (51) bedankt iedereen op Instagram voor de 'lieve berichtjes' die hij heeft ontvangen nadat hij gisteren bekendmaakte darmkanker te hebben. Ook zegt hij zich langzaam voor te bereiden op de operatie morgen.

"Dankzij deze hier voel ik me relaxt"

"Ik vind het gek", begint de radio-dj op Instagram Stories, met z'n liefde Olcay naast hem op de bank. "Iedereen ontzettend bedankt voor alle lieve berichtjes. En dankzij deze hier voel ik me relaxt." Omdat hij naar eigen zeggen 'toch iets ontspannends moet doen' gaat hij kijken naar de eerste aflevering van Gestalkt, het nieuwe programma dat Olcay presenteert. "Daarna slapen en dan word ik wakker in het ziekenhuis", besluit hij met een zucht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Vervanger Eddy Keur is 'in hart en liefde' bij Ruud de Wild

Gisteren maakte Ruud in zijn radioprogramma bekend darmkanker te hebben. Hij legt zijn werk als dj daarom tijdelijk neer. "Een aantal maanden geleden kreeg ik de diagnose darmkanker. Dat heb ik stil willen houden. Dat is me een tijdje gelukt ook, maar niet helemaal", vertelde hij live op de radio. Inmiddels is Ruud al één keer geopereerd. "Ik ben er vroeg bij, heb ik gehoord." 

Toch is helaas niet alles weg, waardoor hij morgen opnieuw onder het mes moet. "Ik hoop na die revalidatie terug te komen. Jullie zijn nog niet van me af."

Ruud de Wild openhartig over darmkanker: 'Ben er vroeg bij'

01:23
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zieke Ruud dankbaar voor Olcay: 'Jij bent alles wat ik wens'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!