Gwyneth Paltrow had scheiding met Chris Martin niet verwacht

24 maart 2021 01:29

Gwyneth Paltrow (48) heeft in een gesprek met collega Anna Faris, voor haar podcast 'Anna Farris Is Unqualified', laten weten dat het woord scheiden nooit in haar woordenboek voorkwam. Maar toch gebeurde het. De 48-jarige actrice was van 2003 tot 2014 getrouwd met Coldplay-zanger Chris Martin (44) en kreeg dochter Apple (16) en zoon Moses (14) met hem. "Ik heb nooit willen scheiden," aldus Gwyneth.

"In een ideale wereld waren wij nog steeds samen geweest"

Ze vervolgt: "In een ideale wereld waren wij nog steeds samen geweest, want waarom zou ik niet meer getrouwd willen zijn met de vader van mijn kinderen? Maar tijdens ons huwelijk heb ik meer over mezelf geleerd dan ik ooit voor mogelijk hield. Chris en ik waren ontzettend close met elkaar, maar zijn nooit echt een hecht paar geworden. Er was altijd sprake van onrust en ongemakkelijkheid. Maar gelukkig hebben we onze scheiding op een volwassen manier kunnen aanpakken en zijn we nu nog steeds heel goed met elkaar, want natuurlijk vooral heel fijn is voor onze kinderen."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Gwyneth Paltrow dook onder na Oscar-winst: 'Gênant dat ik won'

In 2018 trouwde Paltrow met Brad Falchuk, met wie ze naar eigen zeggen 'een volmaakte relatie heeft'. "Ik heb de meest geweldige man ooit gevonden en heb met hem iets opgebouwd dat ik niet eerder heb gekend. "

Chris is sinds 2018 samen met actrice Dakota Johnson, met wie hij onlangs een huis in Malibu kocht. Johnson heeft ook een goede verstandhouding met Paltrow, de twee brengen regelmatig 'qualitytime' met elkaar door.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!