Beeld © ANP

Katja houdt de moed erin na persconferentie: 'Hou vol'

24 maart 2021 07:34

Gisteravond was voor veel mensen wellicht een zware dobber, toen werd aangekondigd dat de huidige coronamaatregelen nog wel even van kracht blijven, met uitzondering van het verschuiven van de avondklok. Katja Schuurman (46) probeert de positieve moed erin te houden.

"Moedig voorwaarts"

Vlak na de persconferentie van demissionair minister-president Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge deelde Katja een foto op haar Instagram-pagina. Daarbij schrijft ze: 'Moedig voorwaarts, blijf positief en hou vol'. 

Een deel van Katja's volgers kan haar post wel waarderen. 'Kijk, dat is pas een instelling', schrijft iemand. Iemand anders: 'Bedankt voor deze positieve vibes.' Toch zijn er ook mensen die het er moeilijker mee hebben. 'Hoe houden we dit allemaal nog twee maanden vol?' vraagt een volger zich af.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Katja Schuurman kan ogen niet geloven: 'Ik lijk op J.Lo'

Alweer een aantal maanden geleden beviel Katja van haar tweede dochtertje, genaamd Coco. De bevalling was absoluut niet makkelijk. In de video hieronder vertelt de presentatrice over de hevige bevalling.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!