Beeld © ANP

Taylor Swift en moeder doneren aan coronaslachtoffer

24 maart 2021 08:35

Al vaker maakte Taylor Swift (31) grote donaties over naar goede doelen en mensen in nood. Ook tijdens de coronacrisis steekt de popster graag een handje uit om te helpen. Swift en haar moeder Andrea hebben samen een bedrag van 50.000 dollar, ruim 42.000 euro, geschonken aan een fan die haar man verloor door het coronavirus. Dat meldt 'E! News'.

"Ik ben diep ontroerd"

De fan van Swift, Vickie Quarles, en haar vijf dochters verloren in december afgelopen jaar hun man en vader aan Covid-19. Vrienden van het gezin begonnen na zijn overlijden een digitale geldinzamelingsactie om het gezin te helpen. De actie had als doel om 50.000 dollar op te halen, maar dat bedrag werd woensdag in één klap overtroffen door de gulle gift van de Love Story-zangeres. De actie heeft momenteel meer dan 61.000 dollar opgehaald.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Taylor Swift wint meest prestigieuze Grammy award

Vickie en haar gezin zijn 'enorm dankbaar' voor de actie van Taylor en haar moeder. "Ik ben diep ontroerd", vertelde Vickie aan E! News. "Ik hoop dat ik mijn dochters op kan voeden met dezelfde compassie en zorgzaamheid als Taylor en Andrea."

Al vaker doneerde de 31-jarige zangeres aan fans die het moeilijk hebben tijdens de coronacrisis. Zo gaf ze eind vorig jaar onder andere 26.000 dollar aan twee alleenstaande moeders die achterliepen met het betalen van hun rekeningen. Ook betaalde Swift collegegeld van fans in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!