Beeld © ANP

Bilal Wahib gearresteerd na ophef rondom schandaalvideo

24 maart 2021 12:30

Agenten hebben woensdag een 22-jarige Amsterdammer aangehouden na een livestream waarin een jongen werd gevraagd zijn geslachtsdeel te tonen. De man wordt verdacht van het vervaardigen en/of verspreiden van kinderporno, zo laat de politie aan RTL Boulevard weten.

Of het om acteur Bilal Wahib gaat wil de politie niet bevestigen, maar bronnen rond het onderzoek bevestigen aan deze site dat het gaat om het Mocro Maffia-talent.

Afgelopen nacht is er veel commotie ontstaan rondom een video van Bilal Wahib en Oussama Ammouhad. Op de beelden is te zien dat Bilal en Oussama via een Instagram Live-sessie in gesprek zijn met een minderjarige jongen. Volgens mensen op Twitter, die het fragment live meekeken, gaat het om een minderjarige jongen van twaalf jaar. "Als jij je piemel kan laten zien, nu, krijg je 17.000 euro", zegt Bilal, om de jongen aan te moedigen zijn broek te laten zakken. Na veel aarzelen laat de jongen tóch zijn geslachtsdeel zien tijdens het gesprek, waarna Bilal en Oussama hem hard beginnen uit te lachen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ophef rond video Mocro Maffia-acteurs, zedenpolitie doet onderzoek

Voor NPO Zapp maakt Bilal het programma Teenage Boss. Een woordvoerder laat aan RTL Boulevard weten dat de beelden onacceptabel zijn voor de zender. "BNNVARA en NPO Zapp keuren dit ten zeerste af. Op dit moment probeert BNNVARA in contact te komen met de betrokkenen."

Bilal staat onder contract met platenlabel TopNotch. "Door ons is kennisgenomen van de acties van Bilal Wahib op Instagram Live vannacht. Dit heeft ons er toe doen besluiten om per direct alle werkzaamheden ten aanzien van de artiest Bilal Wahib neer te leggen", aldus een woordvoerder. "We betreuren de situatie zeer en keuren het gedrag dat de artiest heeft laten zien ten strengste af. Wij wachten verdere berichtgeving vanuit het management van Bilal Wahib af en verwijzen iedereen voor commentaar door naar het management."

Nathan Moszkowicz, de manager van Bilal Wahib en Oussama Ammouhad, is niet bereikbaar voor commentaar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!