Beeld © ANP

José Woldring in verwachting

24 maart 2021 16:15

Vrolijk nieuws voor José Woldring. De ex van oud-wielrenner Thomas Dekker (36) maakt zojuist op social media bekend dat ze zwanger is. De pr-manager van artiesten wereldwijd maakt het babynieuws bekend door een filmpje van de echo te delen.

"Je vader en ik dachten niet dat je zo snel in ons leven zou komen, maar we zijn in de wolken met het nieuws"

José richt zich bij de zwangerschapsaankondiging tot de baby in haar buik. 'Lieve baby, daar gaan we!', schrijft ze. 'Er zijn zoveel dingen die ik wil zeggen, maar het is moeilijk om al mijn gevoelens onder woorden te brengen. (...) Je vader en ik dachten niet dat je zo snel in ons leven zou komen, maar we zijn in de wolken met het nieuws en kunnen niet wachten om je dit najaar te ontmoeten.'

De onverwachte dingen in het leven gebeuren juist op de momenten waarop je het niet verwacht, vertelt José verder. 'Er wacht hier een grote, eclectische familie op je. Je vader Brian, je broer Finn en onze pluizige vrienden Lulu en Griffin. En ik, je mama. (...) Je bent het grootste cadeau dat we ooit zullen ontvangen. We kunnen niet wachten om je eindelijk in onze armen te hebben en alles te doen om jou gelukkig te maken.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Het is over en uit tussen wielrenner Thomas Dekker en José

De vader van het kindje is de Canadese springruiter Brian Walker. Ook hij bevestigt het babynieuws op social media. Brian laat op zijn beurt weten dat het niet erg aannemelijk is dat hij op dit moment in zijn leven vader zou worden, maar dat hij wel erg blij is om te vertellen dat hij en José later dit jaar een kindje verwachten. Het is niet bekend hoe lang Brian en José momenteel samen zijn.

11 weken geleden, op 6 januari 2021 om precies te zijn, maken Thomas en José wereldkundig dat hun relatie op de klippen is gelopen. De geruchten over een eventuele breuk gingen op dat moment al een tijd rond. De pr-manager en Thomas bevestigen de breuk uiteindelijk aan RTL Boulevard. De reden voor het einde van hun relatie is niet bekend. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!