Bilal Wahib Beeld © ANP

Mocro Maffia niet offline vanwege affaire Bilal Wahib

25 maart 2021 08:56

RTL haalt de populaire Videoland-serie 'Mocro Maffia' op dit moment niet offline vanwege de affaire rond hoofdrolspeler Bilal Wahib (22). Dat heeft een woordvoerder van de zender donderdag laten weten.

Bilal werd woensdag aangehouden op verdenking van het maken en verspreiden van kinderporno. Hij overtuigde tijdens een Instagram-sessie een minderjarige jongen in ruil voor geld zijn geslachtsdeel te tonen. NPO Zapp heeft de aflevering van het programma Teenage Boss, dat hij presenteerde, offline gehaald. Platenlabel TopNotch heeft alle activiteiten stilgelegd.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bilal inmiddels op vrije voeten, geen aangifte gedaan

RTL besloot woensdag wel een aflevering van het programma Rooijakkers over de vloer, waarin Wahib te gast was, niet uit te zenden vanwege de zaak. Maar het is 'nu niet aan de orde' dat Mocro Maffia offline wordt gehaald, beklemtoont een zegsvrouw van RTL.

De serie gaat over een oorlog in de Amsterdamse onderwereld. Het vierde seizoen is nu in de maak. Het was sowieso de verwachting dat de acteur in die reeks niet meer zou terugkeren.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bilal Wahib reageert op omstreden video: 'Vreselijk veel spijt'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!