Bilal Wahib en Beau Beeld © ANP

Bilal Wahib toch niet bij Beau vanavond: 'Wens van slachtoffer'

25 maart 2021 20:46

Beau van Erven Dorens (50) zal vanavond zijn geplande gast Bilal Wahib (22) niet ontvangen. De 'Mocro Maffia'-acteur heeft besloten zich terug te trekken omdat de familie van het 12-jarige slachtoffer heeft aangegeven het 'niet te zien zitten', meldt het management van Bilal aan 'Shownieuws'. De redactie van 'Beau' bevestigt het nieuws aan RTL Boulevard.

"De wensen van het slachtoffer en de familie zijn op dit moment het belangrijkste"

"Helaas moeten we aangeven dat Bilal Wahib heeft besloten om niet aan te schuiven bij Beau", meldt Bilals management aan Shownieuws. "Het slachtoffer en zijn ouders hebben aangegeven dit niet te zien zitten, ze willen er alles aan doen om verdere publiciteit te voorkomen. Bilal respecteert deze wens. De wensen van het slachtoffer en de familie zijn op dit moment het belangrijkste."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bilal en Oussama permanent van Instagram gegooid

"We hebben alle begrip voor de achterliggende reden van Bilals keus om niet te komen vanavond", meldt RTL over de afzegging van de acteur. Bilal kwam in opspraak nadat hij tijdens een Instagram Live met zijn Mocro Maffia-collega Oussama Ahammoud aan een jongetje vroeg om zijn geslachtsdeel te laten zien. Hiervoor zou hij 17 duizend euro krijgen. Beide acteurs werden ondervraagd door de politie en het werd behandeld als zedenzaak. 

Het interview van Beau met Bilal zorgde al voor veel vragen, zoals te zien is in de video hieronder. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Veel mensen boos om Bilal Wahib in Beau, onder wie Op1-collega

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!