Bridget Maasland en haar zoon Mees Beeld © ANP

Bridget: 'Eén ding in leven doe ik goed en dat is moeder zijn'

25 maart 2021 21:50

De band met haar zoon Mees is 'alles' voor Bridget Maasland (46), vertelt de presentatrice aan Robbert Rodenburg (23) in het YouTube-programma 'Open Kaart'. Ze wordt emotioneel wanneer ze vertelt hoe belangrijk ze het moederschap vindt.

"Je kan me niet trotser krijgen"

“Eén ding in het leven doe ik echt goed en dat is zijn moeder zijn”, vertelt Bridget emotioneel. De presentatrice wil de ‘liefste, leukste, zorgzaamste, de allesomvattende moeder zijn’ voor Mees. “Intens en hecht en liefdevol en met enorm veel humor”, omschrijft ze haar band met haar puberzoon. Het duo vormt een gezin van twee, aangezien Bridget en zijn vader uit elkaar gingen toen Mees slechts 10 maanden was. Haar zoon is dus de helft van de tijd bij zijn vader. "Daar heb ik wel in moeten groeien", zegt ze over het co-ouderschap. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget over breuk André: 'Hij is er wel heel goed vanaf gekomen'

Bridget was altijd wild van de comedyserie Modern Family en Mees heeft dat overgenomen. Hij vindt het net zo geinig als zijn moeder en de twee refereren vaak aan de serie. "Je kan me niet trotser krijgen. Dan ben ik zo intens trots. Het is zo’n grappig ventje", vertelt Bridget. "Dat we dezelfde humor hebben, ik denk dat ik dat het allerbelangrijkste vind in het leven. Dat is echt heel erg leuk. Ik vind deze leeftijd ook weer echt superleuk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bridget Maasland over klotejaar: 'Er is nog veel meer gebeurd'

Bridget en Mees werken ook weleens samen! Onlangs mochten ze de acteurs van Yes Day interviewen en toen beloofde de presentatrice hem eens in de zoveel tijd een ja-dag. Je ziet het in de video hieronder. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!