Beeld © Annemieke van der Togt

Zóveel vraagt Nikkie Plessen voor één gesponsorde Instagram-post

26 maart 2021 07:26

Nikkie Plessen (35) is naast succesvol zakenvrouw met een eigen mode-imperium, óók een van Nederlands meest vooraanstaande influencers. Met ruim een half miljoen volgers op Instagram heeft Nikkie een enorm online bereik. Uiteraard is Nikkie niet beroerd om af en toe een partnerdeal aan te gaan op social media. Maar dat kost uiteraard wel wat. In de uitzending van 'Dragons' Den' donderdagavond onthulde Nikkie wat het precies kost.

"Dan kopen we wel een post bij jou"

Tijdens een pitch van twee jonge jongens die hun eigen koffiecups verkopen, is Nikkie zéér geïnteresseerd om te investeren in hun bedrijf. Ze biedt 150.000 euro voor 30 procent van hun bedrijf. "Maar dan krijg je er wel mijn online bereik bij." Daarna onthult Nikkie al snel dat ze normaal gesproken 30.000 euro voor één gesponsorde Instagram post vraagt. 

Uiteindelijk kiezen de twee jongens toch voor zakenman Pieter Schoen, die 300.000 euro voor 30 procent van het bedrijf bood. Enorm zonde, vond Nikkie. "Dan kopen we wel een post bij jou", zeiden de twee jongens. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Nikkie Plessen: 'Een rok met een lage schoen moeten we niet doen'

Door de coronacrisis wordt de mode-industrie uiteraard hard getroffen, dus ook Nikkie zelf. Haar filialen zijn al langere tijd niet geopend. In de video hieronder vertelt Nikkie hoe klaar ze is om haar deuren weer te openen.

Nikkie Plessen is 'heel erg ready' om haar winkels te openen

00:59

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!