Emma Stone Beeld © Getty Images

Emma Stone bevallen van eerste kindje

26 maart 2021 11:16

Emma Stone (32) heeft niet stilgezeten tijdens de coronapandemie. De 'Easy A'-actrice zou afgelopen winter stiekem getrouwd zijn met Dave McCary (35) en werd kort daarna gespot met een babybuik. Inmiddels is ze bevallen, meldt 'TMZ'.

Emma en haar echtgenoot Dave bevinden zich op een roze wolk! Het stel is voor het eerst ouders geworden, meldt TMZ. De actrice zou op zaterdag 13 maart bevallen zijn. Het is nog onduidelijk of ze een jongetje of meisje hebben gekregen, vertelt de Amerikaanse site. De La La Land-actrice heeft haar zwangerschap überhaupt nooit aangekondigd, maar werd wel vaak met een babybuik gesignaleerd in Los Angeles. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Emma Stone is Cruella in eerste trailer van Disney-remake

Niet alleen de zwangerschap werd onder de radar gehouden. Emma en Dave leerden elkaar kennen toen de actrice in 2016 Saturday Night Live presenteerde en hij haar aflevering regisseerde. De twee hielden hun relatie geheim, maar maakten die officieel tijdens de uitreiking van de Screen Actors Guild Awards in 2019. Dave vroeg Emma in december dat jaar ten huwelijk en ze gaven elkaar het jawoord in 2020. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!