Connie Witteman Beeld © ANP

Connie Witteman geeft gezondheidsupdate over hond Rocco

26 maart 2021 13:39

Connie Witteman (69) en haar hond Rocco scheuren vandaag iets positiever de dag door. Een week geleden kreeg Connie nog de schrik van haar leven toen Rocco zijn hoofd stootte tegen haar tafel en daarna volledig van de wereld was. Gelukkig gaat het nu beter met haar trouwe viervoeter.

"Rocco is zeker nog niet de oude"

Toen Rocco er slecht aan toe was, kon Connie 'alleen maar huilen'. Haar hond sliep een tijdje niet thuis, maar bij de dierenarts in Amsterdam om te herstellen. Gelukkig gaat het nu vele malen beter met Rocco, laat Connie weten via haar Instagram Stories.

Daarin noemt ze de afgelopen dagen wel een 'emotionele rollercoaster'. 'Rocco is zeker nog niet de oude', gaat Connie verder. 'Nu hopen dat zijn lever en nieren de boel komende weken ook weer op gaan pakken.' Aandacht en liefde komt Rocco in ieder geval niet tekort. Vandaag gaat hij zelfs samen met Connie naar ozontherapie, wat een pijnstillende werking voor hem moet hebben.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Hond van Connie Witteman bij dierenarts: 'Kan alleen maar huilen'

Niet al te lang geleden zat Connie in een andere emotionele rollercoaster. Ze had het namelijk aan de stok met buurman Albert Verlinde, nadat hij uitspraken over haar had gedaan in Shownieuws. In de video hieronder zie je alles over de ruzie tussen Albert en Connie.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!